Amouage

CATALOG AMOUGE

ISTORIA AMOUGE

WWW.AMOUAGE.RO

Amouage

Fondata acum mai bine de un sfert de secol, Casa Amouge se adreseaza segmentului restrans al consumatorului de lux. Aparitia Casei a fost un raspuns al cererii Sultanului din Oman si insereaza puncte de referință ale unui patrimoniu bogat şi colorat care incendiaza imaginaţia tuturor celor care vin în contact cu produsele sale minunate.

Renumita deja pentru crearea unora dintre cele mai fine şi exotice parfumuri din lume, Casa Amouge restabileste coordonatele acestei arte pentru a putea crea arome extraordinare, folosind ingrediente unice de cea mai buna calitate, adunate din toata lumea.

Parfumurile din Arabia sunt o amintire ale unui trecut glorios. In timpul marelui Imperiu condus de Califul din Bagdad, cel care a permis inflorirea stiintei si a scolilor, controlul comerțului cu parfum a fost unul din factorii ce au dus la multe progrese!

Cărţi de parfumerie și distilare, scrise de mari filosofi arabi şi oameni de ştiinţă - al Kindi - în jurul anului 800, Rhazes -  865 şi Avicenna – 980, ne arata pentru prima data in istoria Araba ca productia in masa de parfum este posibila.

Aceste parfumuri impreuna cu secretul fabricatiei lor au devenit mari valori iar parfumierii arabi au fost considerati inca de pe atunci ca fiind cei mai buni din lume – neegalati de secole, nici macar de catre francezi!

Amouage este decretat ca fiind comoara nationala a Omanului, un parfum nascut din arta seculara a acestui domeniu. Istoria atat de bogata este una dintre trasaturile acestui brand de lux.

In 1983, Alteta Sa Sayyd Hamad bin Hamoud al bu Said a decis sa restaureze aceasta arta. A rezultat astfel prima aroma Amouage – cel mai valoros parfum din lume! Parfumeria a fost construita in Muscat, Oman si produce si astazi ! Fiecare sticla de parfum este finisata manual si inspectata inainte de a-si incepe drumul catre consumatorii de vaza !

Formula originala Amouage a fost creata de catre legendarul parfumier francez Guy Robert . Acestuia i-a fost incredintata sarcina de a crea un parfum fara egal, neavand limite in costuri si cercetare si folosind experienta de generatii a familiei sale pt aceasta creatie!

Guy Robert a invatat secretele acestei arte inca din copilarie, in Provence, facand parte din a 4-a generatie de parfumieri devotati!
De-a lungul carierei sale remarcabile a creat mai multe capodopere pentru cele mai cunoscute case din lume : Hermes, Dior, Rochas, Amouage … Gy numeste Amouage: “ simfonia…incoronarii glorioase a carierei mele” !

Rodul acestei munci este acum vandut in peste 20 de tari din intreaga lume. Produsele Amouage pot fi regasite si la marile companii aeriene sau magazinele duty free.

Cu adevarat acest produs este o capodopera – un parfum convingator, misterios si distinctiv, reflectia perfecta a numeleui Amouage – care inseamna Valuri de Emotii!

Pentru crearea lui Guy Robert a folosit nu mai putin de 120 de ingrediente naturale din toata lumea. Veti ragasi accente de trandafir, iasomie, lacramioare, lemn de santal si orris. Inceputul acestui proces complex de fabricare a fost incredintat institutului Creations Aromatiques de Paris. De aici aromele sunt trimise catre Parfumeria din Oman unde sunt maturate si imbuteliate de mana, individual!

AMOUAGE a castigat premiul de Parfumul Anului la Expozitia din Cannes, Franta, o recunoastere in plus a exclusivitatii acestui brand!

În centrul tuturor creatiilor Amouage exista ideea care cultivă  luxul si dorinta de a fi unic şi distinctiv.

Adoptarea unei abordări artistice pentru a crea o experienţă originala şi evocativa a parfumului, a fost mijlocita de o echipa de parfumieri din Grasse, sudul Frantei, recunoscuta in plan international, aflata sub conducerea Directorului de  Creatie al casei Amouge - Christopher Chong.

Amouage este un stil de viaţă dorit de catre cei mai sofisticati consumatori. Astazi, cunoscatorii acestui stil fac parte din cercul select in care regasim membrii ai famiilor regale, lideri la nivel mondial precum si nume celebre ale filmului, televiziunii, sportului sau al muzicii!

Amouage este alegerea Caselor Regale si a aristocratiei de pe intreg globul, fiind cu adevarat parfumul regilor! Valorile Amouage pot fi regasite acum intr-o colectie exclusivista de cosmetica hoteliera!

-"Amouage Man" conţine arome de ylang ylang, pt a trezi mintea, trupul şi sufletul;.

- "Amouage Woman" este un parfum vibrant şi sofisticat, cu un amestec încântător de ciclama, flori de portocal si bujor.

Sclipitoare ca un miraj, semnătura Jacquard pentru Amouage este aplicata într-o elegantă maniera de imprimare. Reciclabile şi frumos decorate, pot fi achiziţionate în sticlute de 50 şi 100 ml şi va încânta oaspeţii în camerele VIP, apartamente sau camere prezidenţiale.

Sapunurile vegetale de 25g si 50g creeaza o spumă bogata pentru a curata pielea, si va sunt oferite în cutii din carton rezistente la apă .

Produsele sunt disponibile exclusiv pentru proprietati de 5 stele din întreaga lume care doresc să sublinieze prestigiul prin folosirea unuia dintre cele mai rafinate brand-uri din lume!