Asprey

CATALOG ASPERY

ISTORIA ASPREY

WWW.ASPREY.COM

Asprey

Casa Asprey a fost fondata in anul 1781 in sudul Londrei. Aici, Wiliam Asprey a pus bazele unei afaceri cu matasuri. Apoi, afacerea a evoluat in mai multe directii, trecand in mainile fiului acestuia, Charles, apoi a nepotului sau. In anul 1847 au deschis primul magazin de pe strada New Bond, la nr. 167, locatie unde se gaseste si astazi!

De la inceput, Asprey a promovat “articole cu un design exclusivist si o calitate superioara” cum le numea intemeietorul brand-ului insusi. Scopul acestor produse era - si continua sa fie - imbogatirea interiorului unui camin , al unei bai, prin rafinament si eleganta. La inceput Asprey si-a folosit maiestria in decorarea valizelor, un articol important al acelor vremuri, folosit de nobilime. Nu s-a limitat la transformarea acestora in unele extraordinar de rafinate ci s-a implicat in crearea unora noi, in special din piele, cu un design exclusivist.

Astfel Asprey a pus bazele reputatiei marcii, si a fost recunoscut ca producator de top al produselor de lux, castigand Medalia de Aur la Expozitia Internationala din 1862. In acelasi an a fost declarat Furnizor Oficial al Casei Regale, de catre insasi Regina Victoria a Marii Britanii.

Aceasta traditie de a oferi doar produse ce au titulatura de Cel mai Bun continua si astazi, oferind calitate oriunde pe glob, catre clientela cea mai buna, clientela Asprey .

Brand-ul Asprey poate fi gasit doar in cele mai exclusiviste locatii din Londra, Miami, New York, Beverley Hills, Dubai, St Moritz si Tokyo. Noul design Asprey, atat de elegant, reprezinta continuarea unei mari traditii, aceea de a impleti experienta cu spiritul artistic, in felul acesta promovand mai departe arta mestesugareasca.<

O vizita la magazinul Asprey de pe faimoasa Bond Street din Londra iti lasa automat masura experientei, reputatiei si a autenticitatii. Expertii care lucreaza chiar in fata ta sunt nucleul creativ al produselor de lux Asprey, adevarati specialisti in domeniu, care concep produse pe care cunoscatorii le vor pretui intotdeauna.

Designerii Asprey lucreaza cu cele mai bune materiale din lume pentru a se asigura ca produsele marca Asprey sunt dorite, discrete, exclusive si unice. Acestea sunt facute sa ofere placere cat pentru o viata intreaga; Ele sunt ca niste amintiri din viitor de care se vor bucura generatiile viitoare.

Asprey este povestea luxului subtil, niciodata exagerat, avand radacini adanci infipte intr-o traditie puternica de farmec si individualitate; acesta este insusi spiritul Asprey inventiv si inovator, sarbatorind caracterul unic si spiritul de pionierat!

Lansata in ianuarie 2009, colectia completa de cosmetica hoteliera revitalizanta aduce un lux fermecator si reprezinta o oferta noua de nerefuzat pentru toate hotelurile prestigioase de 5 stele!

Inspirat de culoarea ce defineste logo-ul marcii, Purple Water este prima gama a carei aroma combina mirosul proaspat de lamaie, mandarine si jacaranda cu cel al ghimbirului alb impreuna cu accente de busuioc si mosc.

Purple Water este caracteristic si inconfundabil Asprey, evocand imaginea unui trecut privilegiat si luxos, combinat cu prospetimea si vitalitatea vietii moderne.

Sticlutele cu produse pt corp, sigilate cu un capac de un argintiu viu sunt elementele ce vor imbogati décorul oricarei bai. Design-ul de poveste denota proportii generoase iar senzatia data de atingerea ambalajului este una delicata, ce ofera o experienta premium.

Produsele marca Asprey sunt destinate exclusiv hotelurilor de 5 stele, vaselor de croaziera si liniilor aeriene premium iar toti clientii vor avea nevoie de aprobarea Brand-ului.