Lubatti

CATALOG LUBATTI

ISTORIA BRANDULUI

WWW.LUBATTI.CO.UK

Lubatti

O colecție clasică de produse de lux pentru îngrijirea pielii.

Filozofia companiei Lubatti este de a crea produse minunate de îngrijire a pielii utilizând cele mai fine ingrediente. Amprenta sa distinctivă este compusă din extraordinara combinație de fructe, flori și extracte de plante cum ar fi Mango & Avocado și Portocale & Jojoba. Parfumul său unic de Tuberose & Mimosa și Bergamont & Grapefruit împreună cu o textură frumoasă este asociată cu calitatea. Produsele Lubatti sunt concepute să întrețină, hidrateze și să reîntinerească pielea cu ajutorul ingredienților săi de nutriție.

Colectia Lubatti reprezintă atât o demonstrație a produselor originale, o recunoaștere a expertizei D-nei Lubatti în îngrijrea pielii, dar și o reflecție a idealurilor pentru care a luptat: frumusețe, beneficii izvorâte din natură, strălucire și eleganță.

Moștenirea Madame Lubatti precum și toate idealurile pentru care a luptat a fost păstrată intact.

Istoria Lubatti începe în anii 1920 odată cu întemeietorul original, Madame Lubatti – un homeopat prin formare care a călătorit mult în Orientul Îndepărtat unde a studiat beneficiile fructelor, plantelor și florilor precum și efectul lor asupra pielii. Aici și-a dezvoltat pasiunea pentru îngrijirea pielii. După ce s-a întors la Londra s-a măritat cu un contabil italian și a pus bazele propriei afaceri chiar în apartamentul său stilat din centrul Londrei. Folosindu-se de cunoștințele sale bogate în beneficiile extractelor botanice, Madame Lubatti și-a creat propria sa rețetă secretă pentru îngrijirea pielii. Lumea a aflat rapind despre minunile produselor sale și afacerea sa a explodat, în sensul bun al cuvântului. În acea vreme, oricine era cineva în societatea londoneză trebuia să o viziteze pe strălucitoarea Madame Lubatti pentru tratamentele sale de îngrijire a pielii și astfel a strâns într-un timp scurt o listă impresionantă de clienți care includea Casa Regală Britanică și staruri de la Hollywood precum Ava Gardner și Vivien Leigh.

Eileen Malone, care a fost prima clientă a lui Madame Lubatti a devenit protejata sa. Ea a muncit și s-a pregătit sub îndrumarea sa până când Madame Lubatti a trecut în neființă la începutul anilor 1970. Eileen a moștenit atât clienții cât și rețeta secretă a produselor pe care apoi le-a transferat ficei sale, Tracey Malone. Tracey a crescut privind și învățând de la Madame Lubatti și mama sa, dezvoltându-și propriul talent în amestecarea manuală a cremelor și efectuarea unui masaj facial unic. Tracy a fost recunoscută ca un specialist în ingrijirea facială având o listă de clienți exclusiviști ce i-au rămas loiali de-a lungul anilor.

În 2008, Tracey Malone și Sharon Collins și-au unit forțele pentru a crea ceva unic în domeniul îngrijirii pielii prin reproducerea strălucirii vechii școli a anilor 1920. Beneficiind de flerul antreprenorial al lui Sharon alături de talentele moștenite ale lui Tracey de specialist recunoscut în îngrijirea feței, moștenirea Madame Lubatti a fost readusă la viață prin lansarea noii Colecții Lubatti în 2009. Formula secretă a lui Madame Lubatti a fost transferată prin trei generații de specialiști faciali recunoscuți și moștenirea sa încă dăinuie.

O gamă sofisticată de produse.

Pacific Direct și Lubatti au creat un parteneriat benefic din care a rezultat o gamă de produse de lux ce reflectă stilul și rafinamentul brandului Lubatti. Recipientul elegant, alături de superbul design al ambalajul au fost create pentru a da eleganță unei băi de lux.

Formula parfumului proaspăt conține un amestec bogat de ingrediente alese cu grijă pentru a mulțumi oaspeții hotelului. Infuzat cu un amestec revigorant de citrice, Bergamont & Grapefruit, produsele vor împrospăta toate simțurile, fiind apreciate de toată lumea.

Gama de produse pentru hotel poate fi achiziționată în sticluțe de 30ml și 50ml, săpunul plisetat la 30g si 50g dar și în dispensere de 300ml.