Penhaligon's

HOTEL CATALOG

ISTORIA BRANDULUI

WWW.THEWHITECOMPANY.COM

Penhaligon's

Spiritul lui William Penhaligon, fondatorul nostru, este in tot ceea ce facem.  Un englez ce a trait intr-o epoca plina de excese si extravanta, William a fost plin de duh, creativ si intotdeauna inspirat de neobisnuit.  Hammam Bouquet, primul nostru parfum, a fost visat de William in 1872 dupa ce a inhalat aburi si arome sulfuroase de la baile Turcesti din vecinatate. Acestea au fost idei neobisnuite pentru vremuri neobisnuite, si modul acesta de lucru ne inspira si azi.  Inspiraţia vine in momente şi locuri ciudate: un moment magic, o viziune furata, o idee cristalizată. 

De mai bine de 135 de ani de cand  a fost inaugurata prima frizerie Penhaligon’s pe Jermyn Street, pretioasa arhiva a lui William continua sa ne inspire in tot ce facem. Dorinta noastra vie este de a-i duce mai departe mostenirea incredibila despre parfumuri creative si inovatoare, balansand arta traditionala cu noi moduri de intepretarea a elegantei.

 Noi continuam sa lucram cu maestrii in parfumuri ce pot intepreta ideile noastre specifice;  evocând noi arome de parfum care curg impotriva curentului. Ideile contradictorii vin la pachet cu cei mai buni oameni de vanzari a parfumului Blenheim Bouquet. Incă de la lansare in 1902, aceasta a reprezentat o nouă si curajoasă directie. Pe baza de citrice, el propune o abordare noua complet diferita de obisnuitele arome florale atat de la moda in acele vremuri. Foarte rapid, lumea a adoptat noul mod de abordare al lui William.

In zilele noastre, aromele noastre sunt produse inca in Marea Britanie utilizand cele mai fine si mai rare ingrediente – de la bergamota stoarsa manual până la iasomie si valoreaza cel putin dublul greutatatii lor in aur.  Sticla de parfum marca Penhaligon’s pastreaza desingul original conceput de William: sticla pura cu o panglica distinctive la gatul sau.

Vizitati magazinul Penhaligon’s azi si veti descoperi un portofoliu de peste 28 de arome neobisnuite si distinctive: fiecare conceputa pentru un raspuns. Soliflores, Orientals, Chypres: o paleta de experiente intense pe care continuam sa o largim.

Colectia Anthology a aparut ca o conexiune dintre trecutul si viitorul casei Penhaligon’s, utilizand arhiva noastra de arome din 1927 incoace, reinterpretate pentru gustul cunoscatorilor de parfumuri moderne.

Timpurile se pot schimba, tendintele vin si pleaca, dar marea traditie Penhaligon’s continua.

 

Parfumul este o emotie lichida. Acesta elibereaza amintirile si deschide usile; ne poate opri din drumul nostru, ramanand in necunoscut pentru un moment dat. Amintirile pot fi declansate de o clipire, o soapta, o explozie de nectar, o pala de fum de tamâie, un strat cremos de vanilie. La Penhaligon’s, noi intelegem puterea parfumului de a inspira emotie.
 

Aventura parfumului nostru a inceput in epoca Edwardiana a decadenței si ne conduce catre viitor, obligandu-ne sa cream arome originale pentru cerintele excentrice ale prezentului. Barbatii chipesi si femeile indraznete sunt mandri sa continue pe drumul pe care si l-au ales.

Gama Penhaligon’s este unica, independenta si, indubitabil, distinsa.

Gama de cosmetice pentru hotel Penhaligon’s este una clasica, atemporala si a fost proiectata cu o audienta internationala in minte. Produse de clasa mondiala sunt expuse in sticlute ce poarta semnatura Penhaligon’s si sunt disponibile într-o selecţie de arome unisex de lux.

Gama de cosmetice Penhaligon’s este recunoscuta ca un produs pur sange englezesc la fel de bine precum Wimbledon-ul si ceaiul englezesc de la ora 5. Pionier al inovatiei in materie de arome, Penhaligon’s are o mostenire la fel de solida ca a unui nobil stejar. In mod constant sunt create noi produse ce incanta si seduc publicul larg si toate pastreaza din plin nota de calitate si integritate transmisa de fondatorul casei.

Puteti alege din cele trei game de cosmetice:

Blenheim Bouquet – Un amestec puternic de uleiuri de citrice, condimente si lemn.  O esenta pur englezeasca.
Quercus -  Un parfum unisex modern si revigorant cu un amestec de citrice si chihlimbar. 
Racquets – Un amestec convingator de arome de ierburi si citrice pe o baza de vetiver.

Penhaligon’s este un secret ce asteapta sa fie descoperit – inegalabil, prestigios, perfect.

Pacific Direct este mandru sa fie producatorul si furnizorul exclusiv al gamei de lux Penhaligon’s si sa asigure satisfactia oaspetilor.