Elemis

CATALOG ELEMIS

ISTORIA BRANDULUI

WWW.ELEMIS.COM

Elemis

“Am pornit de la o idee, am creat o viziune in care credem si pe care am transformat-o in realitate. Ne place sa invatam, sa calatorim, sa cream, sa impartim din cunostinele acumulate, sa fim tot timpul in miscare!“ Sean Harrington – Director General

Combinatia de succes dintre ingredientele naturale si tehnologia de ultima ora i-au permis brand-ului sa intre pe piata cu cele mai bune produse de intinerire si de terapie spa pe care industria de infrumusetare le poate oferi.

Produsele profesionale Elemis se regasesc in retele de elita ale spa-urilor din intreaga lume, in peste 1200 de locatii si , evident, in spa-urile companiei Elemis, aflate in topul acestei industrii din Londra, Miami si Hong Kong.

De la saloanele exclusiviste, companiile de croaziera de lux, magazine de top de profil si pana la cele mai frumoase resort-uri spa din lume, tratamente Elemis garanteaza oriunde in lume rezultate remarcabile.

Premiile castigate certifica eficienta tratamentului de intinerire si ingrijire, formula Elemis fiind creata pt o actiune dinamica asupra pielii. Imbinate cu grija, ingredientele naturale si stiinta avansata au permis crearea pentru prima data a unei formule ce se adreseaza atat mediului spa cat si celui intim, de acasa!

Filozofia Elemis

Scopul Elemis este de de a se adresa fiecarui tip de piele, cu fiecare produs nou lansat, sau terapia spa efectuata, folosind formule cu efect concret.

Esenta filozofiei Elemis reuneste 4 pricipii solide:

1. In acord cu natura:

Elemis dedica o mare parte a cercetarii in scopul aflarii de noi metode si noi resurse care sa nu afecteze mediul inconjurator. Produsele naturale sunt cele care nu afecteaza pielea iar din combinatia acestora cu tehnologia existenta Elemis a obtinut rezultate fenomenale pentru ingrijirea si reintinerirea pielii. Brand-ul nu a facut si nu va face vreun compromis in ceea ce priveste ingredientele sau formulele folosite. Elemis va ramane pentru totdeauna un brand cunoscut pt Integritate, Puritate si Eficienta.

2. Condusi de stiinta:

Elemis investeste constant in tehnologii de ultima ora, care sunt folosite pentru obtinerea de ingredienti activi din resurse naturale. Aceasta este solutia propusa de Elemis si care a demonstrat ca produsele marcii asigura un efect terapeutic garantat . Determinarea echipei de cercetare de a gasi constant “noua generatie” de compusi activi reprezinta asigurarea faptului ca brand-ul satisface dorintele opaspetilor de orice fel, dorinte mereu in schimbare.

3. Gandit pentru a trata

Ceea ce face cu adevarat ca Elemis sa fie total diferit este faptul ca fiecare linie de produse a fost gandita pentru Spa-urile profesionale, ca mod de tratament. Acest lucru permite Companiei sa aiba acces la rezultatele obtinute de catre profesionistii domeniului spa, de la laboratoarele implicate si chiar parerea fiecarei persoane in parte, inainte de a lansa gama respectiva in zona de retail. Elemis numeste acest proces “Cuibul dezvoltarii”, unde durata pentru ca un produs sa ajunga la maturitate poate fi chiar si de 3 ani! Astfel, o gama lansata ofera in mod Garantat rezultate cu adevarat profesionale .

4. Stil de viata personalizat

Elemis acorda atentie fiecarei persoane in parte; nu exista doua proiecte asemanatoare. Gama Elemis, unica si personala, si-a creat renumele prin intelegerea nevoilor fiecarui client in parte, prin intuitia terapeutilor si folosirea tehnologie de ultima ora.

Elemis sarbatoreste 20 de ani de inovatie si inspiratie in domeniul spa .

Gama profesionala de cosmetice contine o formula unica pt retrezirea simturilor, folosind cele mai pure ingrediente oferite de natura. Elemis transfera delicatetea si relaxarea din spa-urile de lux in baile hotelului dumneavoastra; Regasindu-se in toate locatiile de lux din acest domeniu, brand-ul Elemis va atrage imediat atentia oaspetilor. Gama Elemis “Revitalizare” este destinata hotelurilor de 4 si 5 stele.