Lalique

CATALOG LALIQUE

ISTORIA LALIQUE

WWW.LALIQUE.COM

Lalique

Numele Lalique evoca stralucirea unei bijuterii, inefabilul in transparenta si perfectiunea cristalului. Inainte sa devina un brand a fost doar numele unui OM, a unui artist de geniu, René-Jules Lalique și moștenitorii sai care au împartasit flacara lui creatoare.

Va invitam sa descoperim impreuna istoria casei Lalique ...

Colectia LALIQUE are un parfum unic și personalizat pentru gama de articole de toaletă. Combinația de bergamot fortifiant, ylang calmant si lemn de cedru, va permite invitaților dumneavoastră sa-si răsfețe  pielea și simțurile. Măiestria și excelența lucrului tradițional, contrastul dintre sticla transparentă și cea mată precum și designul sau unic sunt reflectate în această frumoasă colecție de hotel de lux.

Autenticitatea Lalique încă se bazează pe autenticitatea si maiestria viziunii unice și originale a lui René Lalique de la 1921 de a trece prin cinci etape distincte ale brandului de azi: Podoabe, parfumuri, aplice, decoratiuni si artă. Noua Colectie, include  și sticlutele artistice care sunt originale in stil si care încapsulează in forma lor imaginea iconica a brandului, rândunica.

 

2011 | Deschiderea Muzeului Lalique 

Muzeul Lalique isi deschide porțile în Wingen-sur-Moder după doi ani de construcție. Muzeul găzduiește peste 650 de piese ale lui René Lalique precum și ale succesorilor acestuia. Clădirea a fost proiectată de către Jean-Michel Wilmotte și conține o colecție de bijuterii, sticlă și cristale moderne prezentate într-un mediu luminos și strălucitor.