Relax, Refresh, Revive

CATALOG RRR

ISTORIA BRANDULUI

DESPRE

Relax, Refresh, Revive

Produsele ce conţin minerale de la Marea Moarta sunt din ce in ce mai vestite si mai utilizate de persoanele cu probleme ale pielii, datorita puterii lor de vindecare. Ce anume face ca aceste produse sa aiba efecte grozave asupra pielii? Evident, mineralele din Marea Moarta. Marea Moarta este localizata cu aproximativ 400 de metri sub nivelul marii, iar tarmul ei reprezinta cel mai jos punct al uscatului. Are climatul ei propriu si este cam de opt ori mai sarata ca majoritatea oceanelor, cu o salinitate de 33,7%. (cred ca deja stii ca acolo poti sta linistita pe spate sa citesti ziarul fara sa trebuiasca sa inoti).

Sarea din Marea Moarta contine multe minerale cu efecte benefice asupra organismului, minerale ce nu se gasesc in alte mari, ceea ce ii ofera un mare avantaj. Insasi Cleopatra folosea uimitorul namol negru colectat din Marea Moarta pentru marirea venelor capilare si, implicit, cresterea fluxului sangvin atat din motive medicale, cat si estetice.

Chiar daca numele nu sugereaza asta, Marea Moarta este un izvor de prospetime si viata prin intermediul ingredientelor din apa, considerate de multi experti ca fiind una dintre cele mai bune resurse naturale terapeutice.

Frumusetea fără vârstă si eleganta sunt combinate cu puritatea si simplitatea în noua gama Relax, Refresh, Revive, care contine extracte de minerale de la Marea Moartă , ingredientele principale în produsele de înfrumusetare si sănătate de peste 2.000 de ani.

Produsele sunt delicate, plăcute la atingere si contin o aromă revigorantă de grapefruit si mandarine rosii. Ambalajul modern ce include sticlute de 35ml a fost proiectat special pentru a înnobila mediul oricărei băi.

Uite cateva din aceste minerale si beneficiile pe care ni le aduc ele, in urmatoarele randuri:

Magneziu – ajuta la vindecarea rapida a tesutului lezat, imbunatateste metabolismul celulelor si protejeaza membranele acestora;

Potasiu – echilibreaza umiditatea pielii si regularizeaza contractiile muschilor. Previne acneea;

Calciu – ajuta la curaţarea porilor si regleaza permeabilitatea membranei celulei. Este esential in curatarea ranilor si prevenirea infectiilor;

Sodiu – ajuta la hidratarea pielii si la relaxarea musculara. Incetineste imbatranirea pielii;

Zinc – are proprietati anti-acneice, ajuta la vindecarea ranilor si faciliteaza regenerarea celulelor ceea ce confera pielii un aspect tineresc;

Sulf – cunoscut si sub denumirea de mineral terapeutic, actioneaza ca si dezinfectant natural si agent antibacterian, fiind foarte eficient in tratarea acneei.

Clor – este esential in pastrarea echilibrului alcalin si acid in corp si pentru metabolismul celulei;

Iod – imbunatateste functionarea glandei tiroide si ajuta la functionarea corecta a celulei prin echilibrarea nivelului de apa necesar pentru metabolism. Ajuta la vindecarea ranilor;

Brom – are proprietati anti-inflamatoare si de curatire, ajuta la relaxarea musculara;

Mangan – ajuta la producerea de antioxidanti si imbunatateste micro-circulatia;

Pe langa cele mentionate mai sus, exista si alte minerale, cu un efect la fel de benefic asupra pielii si nu numai. Nu uita ca Marea Moarta este marea cea mai bogata in minerale din lume. Exista foarte multe afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul sarii, namolului, cat si a produselor obtinute din acestea (de exemplu: dureri si mancarimi ale pielii, inflamatii ale articulatiilor, psoriasis, eczeme, probleme respiratorii). Iar legat de produse, sfatul meu dintotdeauna: incearca si gaseste ceea ce ti se potriveste cel mai bine.