TESTIMONIALE

Hotel Caro

Hotelurile Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului, fiind situate pe bulevardul Barbu Vacarescu, in apropierea cartierelor Floreasca, Dorobanti si Pipera.

Pullman Hotels and Resorts

« Grafinet Design » este unul dintre partenerii nostri de incredere care, prin profesionalismul de care au dat dovada, au reusit sa consolideze relatia comerciala comuna pe termen lung. Colaboram de aproape 15 ani si in decursul timpului au reusit intotdeauna sa se adapteze cu promptitudine cerintelor noastre de calitate in realizarea produselor solicitate. Recomand cu placere « Grafinet Design » : O echipa serioasa si creativa !

Gabriel GRUIA, Manager Achizitii, Hotel Pullman, Bucharest World Trade Center

Scapino Hotel

Va transmit cu mare drag parerea mea sincera in ceea ce priveste colaborarea pe care o avem de peste 6 ani de zile. GrafiNet este o companie care s-a impus pe piata cu mult respect fata de produsele de calitate pe care le oferteaza clientilor. Pe parcursul colaborarii, raspunsul la solicitarile noastre a venit prompt cu profesionalism si inalta clasa. Calitatea produselor este una peste asteptarile noastre de fiecare data. Ceea ce este extraordinar la echipa GrafiNet, este ca intotdeauna ne-au completat propunerile cu solutii dintre cele mai exclusiviste de pe piata. Faptul ca au gasit solutii inovatoare si imediate pentru orice propunere, ne-a determinat sa ii recomandam cu multa placere si la alti colabotratori de-ai nostri. Am avut suport din toate punctele de vedere, produse de calitate, livrare in mai putin de 24 de ore de la solicitare, dar si sprijin in ceea ce privesc termenele de plata pentru produsele comandate. Raportul calitate pret este de nota +10 iar impreuna cu servicii de calitate si profesionalismul angajatilor i-au diferentiat fata de restul companiilor de gen de pe piata. Succes si pe viitor echipei GarfiNet!

Director Hotel, Hotel Scapino, Mamaia, Constanta